Overige marketing werkzaamheden

Naast social media kan ik jou ook helpen met andere marketing werkzaamheden. Want social media is heel belangrijk, maar dat is natuurlijk niet het enige wat nodig is voor je online marketing.

Vormgeving

Branding van jouw bedrijf is enorm belangrijk. Denk hierbij aan een logo, illustratie’s voor social media en een kleurenpakket. Dit is de eerste stap voor jouw branding. Eigenlijk een beetje de eerste indruk die mensen hebben van jouw bedrijf. Want als je bedrijf online professioneel overkomt, zullen klanten sneller vertrouwen in je hebben Ik help je graag met je branding!

Webdesign

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wil jij een nieuwe website, of aanpassingen maken op jouw huidige website? Daar kan ik jou mee helpen!

Nieuwsbrief

Met een nieuwsbrief houd je het contact met jouw klanten bij door het laatste nieuws van jouw bedrijf te delen. Maar hoe ontwerp je die? Welke informatie komt in de nieuwsbrief? Hoe zorg je dat mensen zich inschrijven? Hier kan ik je ook mee helpen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor mijn tarieven!

Adverteren

Adverteren op social media is een handige tool om meer mensen te bereiken die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf. Denk hierbij aan Instagram, LinkedIn en Facebook advertenties. Hier kan ik je ook mee helpen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor mijn tarieven!

Kenmerken Imogen Productions