Over Imogen Productions

Morgann ten Brink

Oprichter & online marketing specialist

Mylène Franken

Grafische vormgever & webdesigner

Judith van Noort

Marketing & SEO strategist

Syra

Kantoorhond

Over Imogen Productions

Imogen Productions is een initiatief van Morgann ten Brink. Hierbij is gekozen om mijn twee grootste passies samen te voegen in één bedrijf: online marketing & zakelijke evenementen.

Online Marketing

Met Imogen Productions richt ik mij allereerst op het ondersteunen en uitvoeren van online marketing diensten voor bedrijven. Het gehele social media proces voor jouw bedrijf kan worden uitgevoerd door mij op basis van jouw wensen en doelen. Met mijn werk ben ik altijd betrokken bij jouw bedrijf, zorg ik voor goede communicatie en hoef jij niet meer om te kijken naar jouw online aanwezigheid. Verder kan ik jou helpen met nieuwsbrieven, grafische vormgeving en webdesign.

Zakelijke evenementen

Daarnaast richt ik mij met Imogen Productions op het organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen voor bedrijven. Van bedrijfsopeningen tot vergaderingen tot bedrijfsfeesten. Met werk ervaringen in het organiseren van evenementen bij vijf-sterren hotel Corinthia Hotel St. George’s Bay in Malta, InterContinental Amstel Amsterdam Hotel en evenementenbureaus kan ik gegarandeerd jouw business event organiseren van A tot Z.

Met ideeën die jij al in gedachte had, of helemaal van scratch begin ik met het plannen van jouw evenement. Continu ben ik bezig met het zoeken van unieke elementen, implementeren van de nieuwste trends en werk ik samen met de beste leveranciers. Communicatie met de klant is in dit proces enorm belangrijk: dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om het evenement te bedenken, creëren en uitvoeren.

Wie ben ik?

First things first! Wie ben ik? Mijn naam is Morgann ten Brink en ik ben de oprichter van Imogen Productions.

Wat doet Imogen Productions? Mijn bedrijf is gericht op twee dingen: online marketing & evenementen. Ik help bedrijven die geen tijd en/of inspiratie hebben om hun social media bij te houden en dit neem ik helemaal uit handen. Ook organiseer ik zakelijke evenementen van A-Z, hoe gek je het ook wilt hebben.

Waarom ben ik begonnen met Imogen Productions? Nu is het natuurlijk heerlijk om eigen baas te zijn, maar dit moet je pas echt doen als je jouw passie gevonden hebt. En dat is voor mij de reden geweest om te beginnen. Dit is mijn passie, hier wil ik in groeien en andere ondernemers mee verder helpen!

Bij mij moet je zijn als je opzoek bent naar persoonlijk contact, betrokkenheid en duidelijke communicatie. Dit zie je dan ook terug in mijn manier van werken. Voor mij is het belangrijk om werk te leveren wat écht bij jou past met een personal touch. Zo zie je, het focussen op twee dingen is zeker te doen.

Kenmerken Imogen Productions

Personal touch

Imogen Productions levert werk wat écht bij jou past met een personal touch. Persoonlijke content die bij jouw merk past.

Duidelijke communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij samenwerkingen. Ik zorg voor duidelijke communicatie in het gehele traject. Altijd en snel bereikbaar via e-mail, sms, WhatsApp of bellen!

 

Creativiteit

Bij het beheren van jouw social media of organiseren van een evenement werk ik graag zo creatief mogelijk. Ik zorg elke maand weer voor nieuwe ideeën voor jouw content. Voor elk evenement zoek ik ook door naar unieke elementen.

Reageert snel, is goed in d’r werk en denkt pro-actief mee. 

 
Sander Koppenhol – Alphense Feesten

Ter zake, kundig en zeer prettig in de omgang!

Albert Captein – Brokkensuper

Morgann is snel en accuraat en helpt ons precies met de zaken waar we zelf niet handig genoeg in zijn en voor ons erg veel tijd kosten.
Mireille Kampen – Classic Boat Tours

Klanten portfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met een evenement?