Evenementen

Imogen Productions ontzorgt. Jij geniet.

Business Events

Met Imogen Productions richt ik mij op het organiseren van evenementen voor bedrijven die op zoek zijn naar iemand die een uniek, te gek en geslaagd business event voor hun regelt. 

Met werk ervaringen in het organiseren van evenementen bij vijf-sterren hotel Corinthia Hotel St. George’s Bay in Malta, InterContinental Amstel Amsterdam Hotel en Timeless Events kan ik met Imogen Productions gegarandeerd zakelijke evenementen organiseren van A tot Z.

Bij het organiseren van evenementen wordt een concept ontwikkeld op basis van het imago en de wensen van jou. Hierbij is communicatie enorm belangrijk om zo écht te kunnen realiseren wat jij wilt.

Wat kun jij verwachten?

✔️  Een introductie gesprek om het gewenste evenement te bespreken,

✔️  Eerste offerte op basis van introductie gesprek,

✔️  Tweede gesprek om de offerte te bespreken,

✔️ Jouw evenement compleet georganiseerd van A tot Z,

✔️  Inhuren en communicatie met leveranciers door Imogen Productions,

✔️  Aanwezigheid van Imogen Productions voor en tijdens het evenement,

✔️ Je geen zorgen te hoeven maken om de organisatie,

✔️  Een event gebaseerd op jouw wensen!

Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement probeer ik zo uniek mogelijk te maken gericht op het imago van jouw bedrijf. Hebben jullie een grote focus op groen ondernemen? Dan zoek ik naar allerlei milieuvriendelijke leveranciers en producten voor jouw evenement!

Communicatie is enorm belangrijk. Dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om jouw evenement zo goed mogelijk te kunnen regelen. Zo blijf jij op de hoogte en kunnen we snel schakelen.

Kenmerken Imogen Productions

Personal touch

Imogen Productions levert werk wat écht bij jou past met een personal touch.

Open communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij het succesvol organiseren van marketing & events. Daarom zorg ik voor goede communicatie tijdens het gehele traject.Creativiteit

Imogen Productions werkt creatief tijdens het organiseren van evenementen en het uit handen nemen van jouw social media. Niets is te gek!

Morgann heeft de eventorganisatie voor onze opening geregeld. Ze denkt aan alle details en je kunt snel met haar schakelen. Hands on en kundig. Heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken of alles goed is geregeld.

 
Iwan Blokker – Lessgo

 

Heel fijn dat Morgann aan een half woord genoeg heeft én met ons meedenkt met een prettige pro actieve instelling, dáár hebben we wat aan!

Peter Derkse – Architecten Showroom Amsterdam

 

Klanten portfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met mijn marketing pakketten?